Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

Silopi’de Futbol Turnuvası Heyecanı

 

21.1.2008 10:14:16

İlçemizde 2.cisi düzenlenen Kurumlar Arası Kış Ligi Futbol Turnuvası Finali, Bilen Halı Saha Futbol tesislerinde Süprizler ile birlikte son buldu.

 

 

 

 

 

Düzenlenen Final Maçına Silopi İlçe Kaymakamı Aydın Abak’ın yanı sıra CHP Silopi İlçe Başkanı Çınar Ökten, çok sayıda kamu kurum amiri, çok sayıda sivil toplum kuruluşları başkanları, iş adamları ve esnaflar katıldı. Final Maçının sürpriz konuğu ise Şırnak İl Emniyet Müdürü Salih Gökalp oldu.

 Kurumlar Arası Kış Ligi Futbol Turnuvası Finali bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile birlikte başladı. Daha sonra Atatürk İlköğretim Okulu yıldızlar Folklor ekibinin gösterileri ile devam etti.

İlçemizde düzenlenen okullar arası kız futbol turnuvasında ilçe birincisi olan Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever İlköğretim Okulu ve ikinci olan Atatürk İlköğretim Okulu kız futbol takımı birbiri ile eşleşti. Karşılaşmanın hakemliğini Beden Eğitimi Öğretmeni olan Ayfer Pamuk yaptı.

Yapılan karşılaşmada kız futbol takımları, erkek futbolculara taş çıkartı. Karşılaşma Atatürk İlköğretim Okulunun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Tertip komitesi seyircilere büyük bir sürpriz yaşatarak, ilçemize bağlı kamu kurum amirleri ile Silopispor eski şöhretler futbol takımını birbiri ile eşleştirdi.

Kurum amirleri kadrosunu İlçe Emniyet Müdürü Nusret Kapaklıkaya, Özel İdare Müdürü Celal Osmanoğlu, İlçe Tarım Müdürü Mustafa Osmanoğlu, Silopi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nazım Fikret Karaca, Milli Eğitim Müdürü M.Sait Kunur, Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Şefik Doru ve Mal Müdürlüğünden Beşir Yavuz oluşturdu.

Silopispor eski şöhretler futbol takımı kadrosunu ise; Kemal Palta, Veysi Ökten, Abdullah Eren, Abdullah Başak, Kasım Ökten, Fikret Aygaz, Sıtkı Alkış oluşturdu. Karşılaşmanın hakemliğini ise Profesyonel futbol hakemi ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Güven Yaptı. Her iki takımın sahaya çıktığı esnada seyirciler yerlerinde duramadı ve her iki takımı ayakta alkışladı.

Galatasaray, Fenerbahçe Maçını aratmayan, karşılaşma, karşılıklı ataklar ile birlikte başladı. 15 dakika süren karşılaşma 3-3lük beraberlik ile bitti.

Kurum amirleri futbol takımının 2 golünü, fırtına gibi esen İlçe Emniyet Müdürü Nusret Kapaklıkaya atarken diğer golünü de, centilmenliği ile ön plana çıkan Tertip Komitesi Başkanı Şefik doru attı.

Silopispor eski şöhretler futbol takımının 2 golünü Sıtkı atarken, karşılaşmanın ve takımın ilk golünü atan Kasım Ökten seyircileri coşturdu.

İlçemizde 2.cisi düzenlenen Kış Ligi futbol Turnuvasında Finale Kalan Atatürk İlköğretim Okulu futbol takımı ve Vatan İlköğretim Okulu futbol takımı düzenlenen etkinlik ve dostluk maçlarından sonra karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın hakemliğini ise PTT’de görevli memur olan Soner Som yaptı. Karşılaşmaya Atatürk İlköğretim Okulu takımı başladı. Karşılıklı atakların hiç eksik olmadığı karşılaşmada heyecan hat safhaya çıktı. İlk dakikalara maçın hâkimiyetini eline alan Vatan İlköğretim Okulu Futbol Takımı, Atatürk İlköğretim Okuluna ateş püskürttü. İlk yarı Vatan İlköğretim okulunun 2-1 lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıda kendini toparlayan Atatürk İlköğretim Okulu, ikinci yarının ilk dakikalarında durumu eşitledi. Kendini toparlamaya çalışan Vatan İlköğretim Okulu oyuncularından Özay rakibine bir faul yaptı ve Hakem Soner Som kırmızı kartını gösterdi. Özay oyun dışı kalarak, takımını bir kişi eksik bıraktı.

Bir kişi eksik oynamasına rağmen maçın üstünlüğünü eline almayı başaran Vatan İlköğretim Okulu, rakibi Atatürk İlköğretim Okulunu gol yağmuruna tuttu. Karşılaşmayı 5-2 alarak Kış Ligi Futbol Turnuvasında birinci olmayı başardı.

İlçemizde 2.cisi düzenlenen Kurumlar Arası Kış Ligi Futbol Turnuvası Finalisti olan Vatan İlköğretim Okulu karşılaşma sonrasında büyük coşku yaşadı ve heyecanlarını takım arkadaşları ile birlikte paylaştılar.

Şırnak İlinde yılın öğretmeni olan ve İlimizi Ankara’da en iyi şekilde temsil eden, her türlü kültürel ve sportif faaliyetlere destek veren Efsane Golcü Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Kasım Ökten’e ödülünü Ziraat Odası başkanı Heşar Haşimoğlu verdi.

Turnuvada 40 gol atarak gol kralı olan Vatan İlköğretim Okulu futbol Takımından Özay Altıparmak’a gol krallığı ayakkabısını İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Kunur verdi.

Düzenlenen Turnuvada oynadığı 8 maçtan sadece bir yenilgi alarak turnuva üçüncüsü olan (Sek-der) Eğitim kültür Derneği futbol takımına kupa ve madalyalarını Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sıddık Öğmen verdi.

Turnuva ikincisi olan Atatürk İlköğretim Okulu futbol takımına 2cilik kupalarını, madalyalarını ve Güneşpa Bilgisayar tarafından hediye edilen 1 adet yazıcıyı Silopi İlçe Emniyet Müdürü Nusret Kapaklıkaya verdi. 

Turnuvada büyük başarı sağlayarak rakiplerini bir bir eleyen ve Turnuva Şampiyonu olan Vatan İlköğretim Okulu Futbol takımına Şampiyonluk kupasını, madalyalarını ve Güneşpa Bilgisayar tarafından hediye edilen 1 adet yazıcıyı, Arkadaş Kitapevi tarafından kütüphanede kullanılmak üzere hediye edilen 1 koli kitabı Silopi İlçe Kaymakamı Aydın Abak verdi.

Birinci olan takımı tebrik eden Silopi İlçe Kaymakamı Aydın Abak, sportif ve kültürel etkinliklerini düzenleyen tertip komitesini tebrik etti.

Düzenlenen turnuva sonunda tertip komitesi, 8 hafta boyuna etkinliklere destek veren, basın mensuplarına, İlçe Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürüne ve katkıda bulunan herkese teşekkürlerini ifade etti.

Silopi Gazetesi Olarak büyük bir başarı elde ederek İlçemizde 2.cisi düzenlenen Kurumlar Arası Kış Ligi Futbol Turnuvası Finalisti olan Vatan İlköğretim Okuluna tebrik ederiz.

 

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2338060

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber